Det siger vores gæster

Intro til teksterne:

Alle vores gæster fra 2020 blev opfordret (frivilligt og anonymt) at skrive et par linier om deres ophold hos os - og vi synes at når nu så mange gæster havde masser at skrive om - så måtte vi selvfølgelig bringe tekterne i deres fulde længde.

Derfor er der masser at læse for jer som måske tænker på - at et ferieophold hos os i Beach House på Nusa Lembongan, Bali - kunne være noget for jer.

God læsning - Mitsi og Keld

 

Mette, Martin og Mikkel - lille familie fra Jylland: "Tak for en dejlig ferie hos jer"

"Helt enkelt synes vi at I tog et behageligt ansvar for os som familie,vores oplevelser på øen og generalt vores ferie fra start til slut. I var som værstpar i stand til at skabe et meget behageligt og afslappet sted hvor man glædede sig til at komme hjem til efter dagens oplevelser. At vi var en 12-14 samlet mellem 10 og 70 år om aldrig havde set hinanden før men som på kryds og tværs og ikke mindst samlet nød hinandens selskab siger for os noget om de rammer der var på Beach House. Tak for en dejlig ferie hos jer. Mange rare tanker 3× M." 

Ingrid fra Sydfyn: "Alting fungerede perfekt"

"Opholdet - som sagt over mine forventninger, takket være jeres gode værtsskab og veltilrettelagte forløb. Altid imødekommende, opmærksomme og ikke mindst hjælpsomme på flere fronter ex. Indføring i det balinesiske folk, kultur, traditioner og seværdigheder. Hver morgen servering af et solidt morgenmåltid med dansk islæt - en god start på dagen. Alt fungerede perfekt allerede ved mødet med Bala (chauffør - se billed) i lufthavnen, som sikkert og godt sørgede for videre transport. Modtagelsen i Beach House helt overvældende. Sikke et skønt hus, hvor nærmeste nabo er lokale balinesere. Fra haven udgang til stranden. Pludselig er man lige midt i hverdagslivet blandt lokale - både børn og voksne i skøn forening, ovenikøbet med udsigt ud over havet og aftenens fantastiske solnedgang.

Gennem opholdet mulighed for socialt samvær med øvrige gæster ex. impulsiv grillaften, snorkel - dykkerture, yoga - seancer, oplevelse af lokale ceremonier, men også plads og små nicher, med mulighed for at trække sig tilbage, være uforstyrret og finde ro til fordybelse. Guiden Eben, som sammen med sin chauffør førte kørte os rundt til de ønskede seværdigheder - var en stor oplevelse."

Alice og Søren - ægtepar fra Fyn: "Vi kan på det varmeste anbefale stedet. Tak til værtsparret for en uforglemmelig oplevelse"

"Det var med en vis spænding og forventning, at vi skulle på vores første B&B,- og så på Bali. Vores blev indfriet. Værtsparret gjorde i den grad deres ypperste for, at vi skulle føle os veltilpasse og nyde afstanden til dagligdagen.
Placeringen er perfekt. Tæt på det virkelige lokalsamfund og milevidt fra turismen.
Vi kan på det varmeste anbefale stedet. Tak til værtsparret for en uforglemmelig oplevelse."

Inger og Mogens - ægtepar fra Jylland: "Alt på stedet levede fuldt ud op til vores forventninger"

"Vores ophold i Beach House, Nusa Lembongan, Bali - 16 dage i februar måned 2020 - var eminent. Efter at have læst om jeres tilbud om ophold i jeres Bed & Breakfast , var vores forventninger meget store. Alle vores bekymringer før afrejsen blev gjort til skamme, og alt på stedet levede fuldt ud op til vores forventninger. Afhentning i lufthavnen, hotelovernatning i Sanur, transport til Nusa Lembongan, kørsel til Beach House - alt fungerede perfekt. Og hjælp og rådgivning fra vores værter helt i top."

Ønsker man at slappe af i trygge og rolige omgivelser, bade i havet, slappe af på privat del af stranden eller ved poolen i haven, gå lange ture langs stranden, udforske øen på scooter, sejle ud på snorkelture og se tropefisk, koraler, vilde kystpartier, nyde balinesisk mad, møde spændende mennesker, så er Beach House stedet. Et sted, som virkelig er anbefalingsværdig."

Annette og Henning - par fra Fyn: "Vi satte stor pris på både samværet med jer og gæsterne og det at kunne gøre noget for os selv."

"Det var et meget dejligt ophold vi havde hos jer, hvilket selvfølgelig også var grunden til at vi forlængede opholdet og på ingen måde fortrød. Absolut mere ro på øen til forskel fra selve Bali. Vi vidste ikke hvad vi kom ned til og en af flere ting vi syntes var fantastisk, var at møde de andre gæster som man ikke får så tæt et forhold til på mange andre hoteller. Vi satte stor pris på både samværet med jer og gæsterne og det at kunne gøre noget for os selv.

En anden ting som vi satte stor pris på var jeres arrangementer og engagement med ankomst og afgang til lufthavnen, bådtur tur/retur Sanur, dykkertur, guidet tur til Bali, massage, sygdom mv. Bala, en fantastik, charmerende og imødekommende chauffør, Eben også en fantastik, charmerende og imødekommende og ikke mindst vidende guide og Ardy en dygtig og galant chauffør. Og ej at forglemme vores uundværlige massagedame, som vi gerne ville have taget med hjem i en kuffert. Hun fik budet men takkede nej pga børn og mand.

En rigtig god tradition var at mødes på stranden og se solnedgangen sammen, hvor vi oplevede at vi boede blandt balineserne og ikke omvendt. Vi vil absolut anbefale andre et ophold på Beach House på øen Nusa Lembongan hos jer."

May-Britt og Michael - ægtepar fra Fyn: "Vi havde en fantastisk ferie, ligesom vi kunne ønske os det"

"Allerførst mange tak for sidst. Vi havde en fantastisk ferie, ligesom vi kunne ønske os det. Vores sidste 2 dage på Bali var også helt perfekt. Den guidede tur med Eben fik vi rigtig meget ud af. Spændende at besøge kaffeplantagen, rismarkerne og ikke mindst sølvværkstedet. Vi havde hjemmefra talt om, at vi på ferien ville prøve at finde os nogle nye vielsesringe.

Med hensyn til vores ophold hos jer på Beach House har vi kun rosende ord. Det har været en fantastisk service igennem hele vores ophold. Vi var meget glade for velkomsten ved Bala i lufthaven, hvor vi ankom 9 timer senere end planlagt, og hvor der var sørget for en hotelbooking til os i Sanur, da vi ikke kunne nå den sidste båd til Nusa Lembongan. Selv den næste morgen dukkede Bala op igen og fulgte os den korte vej til båden.

På samme måde følte man sig virkelig velkommen, da værtsparret stod på strandbredden og tog i mod os. Vi har nydt forkælelsen med dejlig morgenbuffet hver dag, og muligheden for at bestille massage samme dag, som man ønskede det. I det hele taget blev meget ”serveret” for os, når det gjaldt ønsker om udflugter eller et godt råd. Vi var blandt andet på 2 snorkelture, hvor vi blev samlet op og afleveret på egen strand. De lokale folk, der var hyret til opgaven, var fantastiske og gjorde oplevelsen til noget helt særligt. Vi vil ikke glemme vores møde med den døvstumme Madde, der sørgede for sikkerheden og servicen på snorkelturene.

Konceptet med at bo sammen med andre danskere i samme hus har fungeret rigtigt godt. Vi har nydt fællesskabet, som vi har kunne tilpasse efter behov samtidig med, at vi også har haft mange oplevelser på egen hånd, når vi f.eks. tog scooteren rundt på øen og besøgte de fantastiske strande. Vi har mødt nogle rigtig dejlige mennesker, der boede i huset i samme periode som os, og som vi helt sikkert skal mødes med igen. Så endnu en gang tak for et rigtigt dejligt ophold på Nusa Lembongan."

Kirsten, Ivan, Helene og Aksel - familie fra Sønderjylland: "Vi går stadig og snakker om og drømmer os tilbage til Nusa Lembongan"

"Vi går stadig og snakker om og drømmer os tilbage til Nusa Lembongan og det dejlige ophold vi havde i Beach House sammen med jer dejlige mennesker og de andre gæster. Vi nød hvert et øjeblik og det fællesskab der var. Skønt at man kan bruge fællesskabet men også samtidig kan "køre" sit eget løb med familien når man havde lyst til det. Øerne er fantastisk nemme at finde rundt på og gå på opdagelse på og de har en hel særlig stemning og afslappet "vibe". Nusa Penida skal virkelig opleves og jeg ville klart anbefale et ophold herovre - det ville vi klart gøre hvis vi skulle gøre det igen og så ville vi droppe besøget på Bali. Endnu engang tusind tak for en dejlig oplevelsesrig tur til eksotiske Nusa Lembongan ❤️"

Inge og Leif - ægtepar fra Fyn: " Det gjorde opholdet til en nærmest skøn familiær oplevelse"

"Oplevelsen af opholdet på Nusa Lembongan var langt mere end det bed and breakfast ophold vi bookede. Takket at være jeres hjælpsomme og humoristiske personligheder oplevede vi en hel unik gæstfrihed og service, som i samspil med de øvrige gæster, gjorde opholdet til en nærmest skøn familiær oplevelse.

Inge Merethe og Verner - ægtepar fra Jylland: "Værtsparret fik os til at føle os "som noget særligt" - det var meget beundringsværdigt"

"Yes! Det helt rigtige valg! Drømmen om et vinterliv på paradisisk ø var overskriften på en rejseartikel, der talte lige til vore hjerter.  At holde ferie i troperne – midt i den mørkeste vinter. Det måtte vi høre mere om. Vi tog kontakt til Keld og Mitsi og her var hurtig respons, som blev til et meget positivt møde.Vi aftalte et ophold på 14 dage i februar/marts. 

Spændte drog vi afsted på rejsen mod øen med det forjættede navn; Nusa Lembongan.Forventningerne var store – og vi kan bestemt sige, at de til fulde blev indfriet.Velankommet til lufthavnen på Bali blev vi mødt af chaufføren, som bød på frugt og koldt vand til at nyde i bilen. Vi blev kørt til Sanur, hvor vi skulle med båden. Inden afgang nåede vi at gå en tur på den balinesiske strandpromenade, få lidt frokost og nye en kold Bintang. Og så var det ellers afgang med næsten speedbådsfart og bådens 5 x 200 HK påhængsmotorer.

Som i en roman af Hemmingway stod Keld midt på den hvide sandstrand iført shorts og hawaiiskjorte og gav os en dejlig velkomst. I en åben motoriseret ladvogn gik det over stok og sten gennem de små smalle gader frem til Beach House. Der blev kørt friskt til, mens vi kunne nyde synet af de små butikker, restauranter, templer og fornemme den helt specielle autentiske atmosfære, der er på øen.

At komme til Beach House var som at træde ind i en fredfyldt oase og vi blev budt velkommen af Mitsi og de øvrige gæster. I huset var der god plads og vi fik anvist vores værelse og eget badeværelse. Beach House  ligger midt mellem lokalbefolkningens små træhuse omkranset af en mur, men med direkte adgang til den skønne strand.

Hver morgen blev vi forkælet med frisk youghurt, hjemmebagt rugbrød, friske omeletter, frugt og kaffe. Der blev hygget godt om os. I løbet af dagen fandt vi let et sted at spise frokost, og vi faldt for en af de små restauranter på stranden og i gåafstand fra huset. Det lokale køkken var utroligt velsmagende, så vi nød hvert eneste måltid.  Hjemme i huset havde vi også fælles grillaften. Hver aften mødtes vi alle - værter og gæster – på standen for i fællesskab at nyde en ”sundowner” i de smukke solnedgange og få en snak om dagens oplevelser og planer for i morgen. Disse stunder i paradis står meget stærkt i vores erindringer fra Beach House.

 Vi havde ikke lagt de store planer på forhånd, men havde egentlig bare behov for at slappe af uden for mange aftaler på forhånd. Der var mange muligheder for udflugter på egen hånd på øen, Bali eller nogle af de andre øer. Vi deltog i fælles snorkelture, hvor vi i det meget varme vand kunne se masser af kulørte fisk og vi fik set og svømmet med både Mantaer og Delfiner. Vi gjorde god brug af husets SUP-boards og var øen rundt – både til fods og på scooter. Vi var til en religiøs ceremoni med dans af både dragedyr og balinesiske kvinder – fantastisk oplevelse.

De 2 uger fløj afsted, og det var meget vemodigt at skulle sige farvel. Men vi blev en del af et vinterliv på en paradisisk ø. Værtsparret fik os til at føle os ”som noget særligt” – og det er vi sikre på, at alle øvrige gæster også følte. Det er meget beundringsværdigt. Tak!"

Eva og Christina - to veninder fra København: "Det har på flere niveauer været en rejse for livet - som vi begge er taknemmelige for "

"Vi kunne have ønsket os for alle, men ikke mindst jer, at der ikke var kommet en corona sky ind over, men på trods af den var det et fantastisk ophold hos jer og de mange fantastiske mennesker på øen. Vi vil aldrig glemme Bala og den fantastiske chauffør der tog os rundt da vi var i Ubud. Vi vil heller aldrig glemme Madi massøren - hun bor i vores hjerter. Vi håber derfor også at de alle sammen med deres familier kommer igennem den her krise både økonomisk og med godt helbred. Men først og fremmest vil vi ikke glemme jer og jeres åbne arme, sind og generøsitet.  Det har på flere niveauer været en rejse for livet og vi er begge så taknemmelig for, at vi fik muligheden for at pleje jeres paradis og den væremåde både I og de lokale udlever."

Martha og Kenneth - far og datter(10 år) - fra Fyn:  "Det er jo ikke et hotel, men mere som om vi bor der"

"Vi nød virkelig at være hos jer. Det var en stor fornøjelse. Dejligt sted og dejlige mennesker. Martha sagde det så fint "det er jo ikke et hotel, men mere som om at vi bor der" 

 

 

 

1. Dine cookie settings
Funktionelle cookies, marketing og tracking
Cookies der giver os mulighed for at analysere webstedets anvendelse, så vi kan måle og forbedre ydelsen, og cookies der bruges af reklameselskaber eller annoncerende selskaber til at slå annoncer op, som er relevante for dine interesser.
 Alle

Nødvendige cookies
Cookies der er nødvendige for sidens funktionalitet.
 Nødvendige


2. Dette website anvender cookies

En cookie er en lille tekst-fil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren.
En cookie indeholder kun tekst, er ikke et program og indeholder ikke virus.

3. Formål med cookies på vores website:
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker f.eks., hvad du har lagt i en eventuel indkøbskurv, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind og hvilket sprog og valuta, du gerne vil have vist på hjemmesiden. Vi bruger også cookies til at målrette vores annoncer over for dig på andre hjemmesider. Helt overordnet anvendes cookies således som del af vores service til at vise indhold, der er så relevant som muligt for dig.

4. Sådan sletter eller blokerer du for cookies i din browser
minecookies.org/cookiehandtering


5. Liste over brugte cookies:
NavnFormålUdbyderUdløber

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik.
Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Få flere oplysninger

OK Læs mere